تبلیغات و بازرگانی
کتاب و محصولات آموزشی
درباره ما
تماس با ما
وارد شوید
ثبت نام کنید
شماره تلفن
۰۹۱۷۴۳۹۴۹۰۲
آدرس ایمیل
info@hotel-school.ir
تاریخ
۱۴۰۳/۰۲/۲۱
Open Menu
صفحه نخست
مدیریت و مشاوره
طراحی و ساخت هتل
مدیریت واحد های اقامتی
معرفی پروژه ها
نظارت و مشاوره
قوانین وضوابط هتلها
استانداردهای فنی و حرفه ای
نمایشگاه تجهیزات هتل
پذیرایی و تشریفات
آشپزخانه و کترینگ
اقامت و اتاق
لابی
کافی شاپ و تریا
لوازم بهداشتی اتاق
نرم افزار هتل و رستوران
قفل کارتی ودوربین مدار بسته
ترولی
میز و صندلی
لباسشویی
اتاقداری واقامت
مدیریت اتاقداری
عملیات اتاقداری
لباسشویی هتل
مهارتهای سوپر وایزری
واژگان و اصطلاحات اتاقداری
ایمنی وبهداشت
تشریفات وپذیرایی
پذیرایی و میز بانی
بهداشت مواد غذایی
تشریفات و بر گزاری مراسم
آشپزخانه صنعتی
کنترل هزینه ها
راه اندازی رستوران
طراحی و مهندسی منو
واژگان و اصطلاحات غذا و نوشیدنی
واژگان و اصطلاحات تشریفات
دستمال آرایی
کافی شاپ
پذیرش و فرانت آفیس
اصول پذیرش میهمان
رزرواسیون
راهنمای میهمان
مهارتهای ارتباطی
واژگان و اصطلاحات پذیرش
چارت سازمانی هتل
قوانین پذیرش میهمان
امنیت و انتظامات
بازاریابی و فروش
مهارتهای فروش خدمات هتل
مهارتهای بازاریابی خدمات هتل
زبان بدن
روانشناسی مشتریان
بازاریابی دیجیتال
مدیریت ارتباط بامشتری
آداب معاشرت و اتیکت
باشگاه هتلداری
مدرسین هتلداری
مدیران وکارکنان هتلها
جامعه هتلداران
دفاتر رزرواسیون آنلاین
هتلهای زنجیره ای کشور
قوانین کاروتامین اجتماعی
گردشگری
فروشگاه محصولات آموزشی
دانلود رایگان
کتابهای آموزشی
مقالات مفید
هتل های کشور
پیام های وبسایت
کلیپ های آموزشی
تبلیغات و بازرگانی
کتاب و محصولات آموزشی
معرفی ما
درباره ما
تماس با ما
صفحه نخست
مدیریت و مشاوره
طراحی و ساخت هتل
مدیریت واحد های اقامتی
معرفی پروژه ها
نظارت و مشاوره
قوانین وضوابط هتلها
استانداردهای فنی و حرفه ای
نمایشگاه تجهیزات هتل
پذیرایی و تشریفات
آشپزخانه و کترینگ
اقامت و اتاق
لابی
کافی شاپ و تریا
لوازم بهداشتی اتاق
نرم افزار هتل و رستوران
قفل کارتی ودوربین مدار بسته
ترولی
میز و صندلی
لباسشویی
اتاقداری واقامت
مدیریت اتاقداری
عملیات اتاقداری
لباسشویی هتل
مهارتهای سوپر وایزری
واژگان و اصطلاحات اتاقداری
ایمنی وبهداشت
تشریفات وپذیرایی
پذیرایی و میز بانی
بهداشت مواد غذایی
تشریفات و بر گزاری مراسم
آشپزخانه صنعتی
کنترل هزینه ها
راه اندازی رستوران
طراحی و مهندسی منو
واژگان و اصطلاحات غذا و نوشیدنی
واژگان و اصطلاحات تشریفات
دستمال آرایی
کافی شاپ
پذیرش و فرانت آفیس
اصول پذیرش میهمان
رزرواسیون
راهنمای میهمان
مهارتهای ارتباطی
واژگان و اصطلاحات پذیرش
چارت سازمانی هتل
قوانین پذیرش میهمان
امنیت و انتظامات
بازاریابی و فروش
مهارتهای فروش خدمات هتل
مهارتهای بازاریابی خدمات هتل
زبان بدن
روانشناسی مشتریان
بازاریابی دیجیتال
مدیریت ارتباط بامشتری
آداب معاشرت و اتیکت
باشگاه هتلداری
مدرسین هتلداری
مدیران وکارکنان هتلها
جامعه هتلداران
دفاتر رزرواسیون آنلاین
هتلهای زنجیره ای کشور
قوانین کاروتامین اجتماعی
گردشگری
فروشگاه محصولات آموزشی
دانلود رایگان
کتابهای آموزشی
مقالات مفید
هتل های کشور
پیام های وبسایت
کلیپ های آموزشی
آشنایی با انواع ارتباط
صفحه نخست
آشنایی با انواع ارتباط
نوع
.
دسته بندی
پذیرش و فرانت آفیس
بازدید
۱۴۶۱
تبلیغات و بازرگانی
اطلاعات بیشتر
شرکت تولیدی بازرگانی بهاز
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
قفل کارتی هتلی کد E۴۱۳۱
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
ماهنامه سفر
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
گروه صنعتی آریا
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
گروه هتلداری شایسته
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
گروه تجهیزات هتلی سحاب ۱۳۵
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
فیض تجهیز
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
هتلکس
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
محلول آبی فام
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
صنایع بخار انتظاری
اطلاعات بیشتر
سایر مطالب
اطلاعات بیشتر
انواع مختلف هتل ها
پذیرش و فرانت آفیس
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
سازمان فرانت آفیس
پذیرش و فرانت آفیس
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
مهارت های ارتباطی
پذیرش و فرانت آفیس
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
اهمیت ارتباط موثر
پذیرش و فرانت آفیس
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
بکارگیری مهارت های ارتباطی
پذیرش و فرانت آفیس
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
ارائه خدمت عالی یا برتر
پذیرش و فرانت آفیس
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
مفاهیم ارتباطات
بازاریابی و فروش
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
دلایل به وجود آمدن مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
بازاریابی و فروش
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
ارتباطات
بازاریابی و فروش
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
چهار عامل در برقراری ارتباط موثر
بازاریابی و فروش
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
ارتباط موثر
بازاریابی و فروش
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
نکات مهم در انتخاب تامین کنندگان مواد غذایی
تشریفات وپذیرایی
اطلاعات بیشتر
آشنایی با انواع ارتباط
1) ارتباط غیرکلامی
2) ارتباط کلامی
3) ارتباط الکترونیکی
4) ارتباط نوشتاری
5) نیازهای خاص ارتباطی
ارتباط
مهرات ارتباطی
فرانت آفیس
پاسخگویی به سوالات شما و مشاوره در زمینه هتلداری
موردی یافت نشد
سوال شما
اجباری