تبلیغات و بازرگانی
کتاب و محصولات آموزشی
درباره ما
تماس با ما
وارد شوید
ثبت نام کنید
شماره تلفن
۰۹۱۷۴۳۹۴۹۰۲
آدرس ایمیل
info@hotel-school.ir
تاریخ
۱۴۰۳/۰۲/۲۱
Open Menu
صفحه نخست
مدیریت و مشاوره
طراحی و ساخت هتل
مدیریت واحد های اقامتی
معرفی پروژه ها
نظارت و مشاوره
قوانین وضوابط هتلها
استانداردهای فنی و حرفه ای
نمایشگاه تجهیزات هتل
پذیرایی و تشریفات
آشپزخانه و کترینگ
اقامت و اتاق
لابی
کافی شاپ و تریا
لوازم بهداشتی اتاق
نرم افزار هتل و رستوران
قفل کارتی ودوربین مدار بسته
ترولی
میز و صندلی
لباسشویی
اتاقداری واقامت
مدیریت اتاقداری
عملیات اتاقداری
لباسشویی هتل
مهارتهای سوپر وایزری
واژگان و اصطلاحات اتاقداری
ایمنی وبهداشت
تشریفات وپذیرایی
پذیرایی و میز بانی
بهداشت مواد غذایی
تشریفات و بر گزاری مراسم
آشپزخانه صنعتی
کنترل هزینه ها
راه اندازی رستوران
طراحی و مهندسی منو
واژگان و اصطلاحات غذا و نوشیدنی
واژگان و اصطلاحات تشریفات
دستمال آرایی
کافی شاپ
پذیرش و فرانت آفیس
اصول پذیرش میهمان
رزرواسیون
راهنمای میهمان
مهارتهای ارتباطی
واژگان و اصطلاحات پذیرش
چارت سازمانی هتل
قوانین پذیرش میهمان
امنیت و انتظامات
بازاریابی و فروش
مهارتهای فروش خدمات هتل
مهارتهای بازاریابی خدمات هتل
زبان بدن
روانشناسی مشتریان
بازاریابی دیجیتال
مدیریت ارتباط بامشتری
آداب معاشرت و اتیکت
باشگاه هتلداری
مدرسین هتلداری
مدیران وکارکنان هتلها
جامعه هتلداران
دفاتر رزرواسیون آنلاین
هتلهای زنجیره ای کشور
قوانین کاروتامین اجتماعی
گردشگری
فروشگاه محصولات آموزشی
دانلود رایگان
کتابهای آموزشی
مقالات مفید
هتل های کشور
پیام های وبسایت
کلیپ های آموزشی
تبلیغات و بازرگانی
کتاب و محصولات آموزشی
معرفی ما
درباره ما
تماس با ما
صفحه نخست
مدیریت و مشاوره
طراحی و ساخت هتل
مدیریت واحد های اقامتی
معرفی پروژه ها
نظارت و مشاوره
قوانین وضوابط هتلها
استانداردهای فنی و حرفه ای
نمایشگاه تجهیزات هتل
پذیرایی و تشریفات
آشپزخانه و کترینگ
اقامت و اتاق
لابی
کافی شاپ و تریا
لوازم بهداشتی اتاق
نرم افزار هتل و رستوران
قفل کارتی ودوربین مدار بسته
ترولی
میز و صندلی
لباسشویی
اتاقداری واقامت
مدیریت اتاقداری
عملیات اتاقداری
لباسشویی هتل
مهارتهای سوپر وایزری
واژگان و اصطلاحات اتاقداری
ایمنی وبهداشت
تشریفات وپذیرایی
پذیرایی و میز بانی
بهداشت مواد غذایی
تشریفات و بر گزاری مراسم
آشپزخانه صنعتی
کنترل هزینه ها
راه اندازی رستوران
طراحی و مهندسی منو
واژگان و اصطلاحات غذا و نوشیدنی
واژگان و اصطلاحات تشریفات
دستمال آرایی
کافی شاپ
پذیرش و فرانت آفیس
اصول پذیرش میهمان
رزرواسیون
راهنمای میهمان
مهارتهای ارتباطی
واژگان و اصطلاحات پذیرش
چارت سازمانی هتل
قوانین پذیرش میهمان
امنیت و انتظامات
بازاریابی و فروش
مهارتهای فروش خدمات هتل
مهارتهای بازاریابی خدمات هتل
زبان بدن
روانشناسی مشتریان
بازاریابی دیجیتال
مدیریت ارتباط بامشتری
آداب معاشرت و اتیکت
باشگاه هتلداری
مدرسین هتلداری
مدیران وکارکنان هتلها
جامعه هتلداران
دفاتر رزرواسیون آنلاین
هتلهای زنجیره ای کشور
قوانین کاروتامین اجتماعی
گردشگری
فروشگاه محصولات آموزشی
دانلود رایگان
کتابهای آموزشی
مقالات مفید
هتل های کشور
پیام های وبسایت
کلیپ های آموزشی
سه عامل در ایجاد آتش سوزی
صفحه نخست
سه عامل در ایجاد آتش سوزی
نوع
.
دسته بندی
اتاقداری واقامت
بازدید
۱۲۲۶
تبلیغات و بازرگانی
اطلاعات بیشتر
محلول آبی فام
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
فیض تجهیز
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
نوین سیزال صنعت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
تجهیزات به آرا پارسیان
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
شرکت توسعه صنعتی و بازرگانی ابراهیم
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
گروه صنعتی MTCO
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
صنایع بخار انتظاری
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
شرکت فنی مهندسی طلوع زاینده رود
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
شرکت تجهیز هتل نفیس
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
دستگاه قهوه ساز اتوماتیک
اطلاعات بیشتر
سایر مطالب
اطلاعات بیشتر
شناخت تهویه
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
خطرات آتش سوزی
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
خسارات آتش سوزی
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
طبقه بندی آتش سوزی ها
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
روش های خاموش کردن آتش
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
اثرات آتش سوزی در هتل ها
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
علت بروز حادثه
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
سه عامل در ایجاد آتش سوزی
1) ماده قابل اشتعال ( سوخت)
2) وجود اکسیژن کافی
3) وجود حرارت کافی
آتش سوزی
عوامل آتش سوزی
پاسخگویی به سوالات شما و مشاوره در زمینه هتلداری
موردی یافت نشد
سوال شما
اجباری