تبلیغات و بازرگانی
کتاب و محصولات آموزشی
درباره ما
تماس با ما
وارد شوید
ثبت نام کنید
شماره تلفن
۰۹۱۷۴۳۹۴۹۰۲
آدرس ایمیل
info@hotel-school.ir
تاریخ
۱۴۰۳/۰۲/۲۱
Open Menu
صفحه نخست
مدیریت و مشاوره
طراحی و ساخت هتل
مدیریت واحد های اقامتی
معرفی پروژه ها
نظارت و مشاوره
قوانین وضوابط هتلها
استانداردهای فنی و حرفه ای
نمایشگاه تجهیزات هتل
پذیرایی و تشریفات
آشپزخانه و کترینگ
اقامت و اتاق
لابی
کافی شاپ و تریا
لوازم بهداشتی اتاق
نرم افزار هتل و رستوران
قفل کارتی ودوربین مدار بسته
ترولی
میز و صندلی
لباسشویی
اتاقداری واقامت
مدیریت اتاقداری
عملیات اتاقداری
لباسشویی هتل
مهارتهای سوپر وایزری
واژگان و اصطلاحات اتاقداری
ایمنی وبهداشت
تشریفات وپذیرایی
پذیرایی و میز بانی
بهداشت مواد غذایی
تشریفات و بر گزاری مراسم
آشپزخانه صنعتی
کنترل هزینه ها
راه اندازی رستوران
طراحی و مهندسی منو
واژگان و اصطلاحات غذا و نوشیدنی
واژگان و اصطلاحات تشریفات
دستمال آرایی
کافی شاپ
پذیرش و فرانت آفیس
اصول پذیرش میهمان
رزرواسیون
راهنمای میهمان
مهارتهای ارتباطی
واژگان و اصطلاحات پذیرش
چارت سازمانی هتل
قوانین پذیرش میهمان
امنیت و انتظامات
بازاریابی و فروش
مهارتهای فروش خدمات هتل
مهارتهای بازاریابی خدمات هتل
زبان بدن
روانشناسی مشتریان
بازاریابی دیجیتال
مدیریت ارتباط بامشتری
آداب معاشرت و اتیکت
باشگاه هتلداری
مدرسین هتلداری
مدیران وکارکنان هتلها
جامعه هتلداران
دفاتر رزرواسیون آنلاین
هتلهای زنجیره ای کشور
قوانین کاروتامین اجتماعی
گردشگری
فروشگاه محصولات آموزشی
دانلود رایگان
کتابهای آموزشی
مقالات مفید
هتل های کشور
پیام های وبسایت
کلیپ های آموزشی
تبلیغات و بازرگانی
کتاب و محصولات آموزشی
معرفی ما
درباره ما
تماس با ما
صفحه نخست
مدیریت و مشاوره
طراحی و ساخت هتل
مدیریت واحد های اقامتی
معرفی پروژه ها
نظارت و مشاوره
قوانین وضوابط هتلها
استانداردهای فنی و حرفه ای
نمایشگاه تجهیزات هتل
پذیرایی و تشریفات
آشپزخانه و کترینگ
اقامت و اتاق
لابی
کافی شاپ و تریا
لوازم بهداشتی اتاق
نرم افزار هتل و رستوران
قفل کارتی ودوربین مدار بسته
ترولی
میز و صندلی
لباسشویی
اتاقداری واقامت
مدیریت اتاقداری
عملیات اتاقداری
لباسشویی هتل
مهارتهای سوپر وایزری
واژگان و اصطلاحات اتاقداری
ایمنی وبهداشت
تشریفات وپذیرایی
پذیرایی و میز بانی
بهداشت مواد غذایی
تشریفات و بر گزاری مراسم
آشپزخانه صنعتی
کنترل هزینه ها
راه اندازی رستوران
طراحی و مهندسی منو
واژگان و اصطلاحات غذا و نوشیدنی
واژگان و اصطلاحات تشریفات
دستمال آرایی
کافی شاپ
پذیرش و فرانت آفیس
اصول پذیرش میهمان
رزرواسیون
راهنمای میهمان
مهارتهای ارتباطی
واژگان و اصطلاحات پذیرش
چارت سازمانی هتل
قوانین پذیرش میهمان
امنیت و انتظامات
بازاریابی و فروش
مهارتهای فروش خدمات هتل
مهارتهای بازاریابی خدمات هتل
زبان بدن
روانشناسی مشتریان
بازاریابی دیجیتال
مدیریت ارتباط بامشتری
آداب معاشرت و اتیکت
باشگاه هتلداری
مدرسین هتلداری
مدیران وکارکنان هتلها
جامعه هتلداران
دفاتر رزرواسیون آنلاین
هتلهای زنجیره ای کشور
قوانین کاروتامین اجتماعی
گردشگری
فروشگاه محصولات آموزشی
دانلود رایگان
کتابهای آموزشی
مقالات مفید
هتل های کشور
پیام های وبسایت
کلیپ های آموزشی
انبار با دمای معمولی در آشپزخانه صنعتی
صفحه نخست
انبار با دمای معمولی در آشپزخانه صنعتی
نوع
.
دسته بندی
تشریفات وپذیرایی
بازدید
۱۳۶۱
تبلیغات و بازرگانی
اطلاعات بیشتر
گروه هتلداری شایسته
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
فیض تجهیز
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
شرکت فنی مهندسی طلوع زاینده رود
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
هتلکس
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
دستگاه قهوه ساز اتوماتیک
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
شرکت فاما
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
گروه صنعتی آریا
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
تجهیزات به آرا پارسیان
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
شرکت تجهیز هتل نفیس
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
شرکت پاپیو
اطلاعات بیشتر
سایر مطالب
اطلاعات بیشتر
انجماد مواد غذایی
تشریفات وپذیرایی
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
کاربرد یخچال
تشریفات وپذیرایی
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
نگهداری مواد غذایی
تشریفات وپذیرایی
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
دقت در تحویل و دریافت محموله مواد غذایی
تشریفات وپذیرایی
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
نکات مهم در انتخاب تامین کنندگان مواد غذایی
تشریفات وپذیرایی
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
مراقبت های بهداشتی در آشپزخانه صنعتی
تشریفات وپذیرایی
اطلاعات بیشتر
انبار با دمای معمولی در آشپزخانه صنعتی
غذاهای خشک مانند آرد و برنج باید در اتاقهای تمیز وخشک و دارای تهویه و در ظروف با پوشش مناسب نگهداری شوند.
این ظروف باید بر روی پالت و با فاصله از زمین نگهداری شوند.
انبار داری
آشپزخانه صنعتی
پاسخگویی به سوالات شما و مشاوره در زمینه هتلداری
موردی یافت نشد
سوال شما
اجباری